torstai 22. helmikuuta 2007

Lankaseireenien kutsuja...

Kävin tänään Prismassa ja voih - tottahan siellä oli näillä Osta pois -päivillä lankaakin tarjolla edukkaasti... Novitalaisia useampaa sorttia (ainakin siinä oli 7 veikkaa, Ainoa, Malibua) 3 euroa / kerä, Foxia 5 eurolla, Oliviaa (? 70% bambua) ja jotain 100% polyesteriä 2 € kerältä... Täytyy myöntää, että aika tovin seisoskelin siinä niiden edessä ja huokailin. Mukana ollut esikoinen ehdotti, että "Osta vaan, eihän sitä kukaan tiedä", mutta minähän sen olisin tiennyt. Sinne jäivät (huoh).

Pakko myöntää, että nuo hinnat saavat hamsteroinnin aatteen horjumaan... Malibua olen kuolannut jo pitkään, vaan enpä ole raaskinut - sama juttu Foxin suhteen. Seiska veikkaa en tuolla hinnalla mitenkään erityisen edullisena pidä, mutta Aino... Samoin se bambuinen huokuttelee... Auttakaa! ;)

3 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Tsemppiä vaan!! Enää muutama päivä... ;) Onneksi minä olen käynyt viime aikoina vain lähiruokakaupassa jossa ei myydä lankoja... Ne pari käyntiä lankahyllyllisessä kaupassa ovat olleet tuskaa, vaikkei oo erikoistarjouksia ollutkaan!

Kristel kirjoitti...

Ei viikkoakaan enää kisaa jäljellä, kyllä se siitä! :)

Katri kirjoitti...

Onneksi meidän Prismassa ei ollut kuin ylihintaista Foxia, tarjouksessa 6.80, ei ollut vaikeuksia ohittaa hyllyä :)