lauantai 24. helmikuuta 2007

Jotain pientä kivaa neljännellä viikolla


Tälläinen huovutettu laukku valmistui tänään. Huovutin sen eilen ja kuvittelin, että se olisi valmis, mutta päätin sittenkin tänään tehdä vielä vuoritukset sisälle. Ei ollut kuin tylsää luonnonvalkoista kangasta, mutta ihan hyvin se kelpaa.

Huomenna lähdemme Tallinnaan ja Helsinkiin lomailemaan. En siis ole enää myöhemmin raportoimassa hamsterigrammoja. Tämän viikon lukemat ovat laukusta noin 300 g, vihdoinkin valmistuneesta (parhaillaan pingotuksessa olevasta) Omppu-huivista 100 g ja tämän illan aikana kilkutan vielä taaperokokoisen huovutukseen menevän kissapipon, johon kuluu varmaan noin 50 g hahtuvaa. Reissun päälle otan tietenkin neuleen mukaan, mutta kun en vielä tiedä, minkä tai että paljonko sitten kerkeän/maltan/pystyn tekemään, unohdetaan ne grammat tältä kuulta. Yhteensä siis 450 g neljännelle viikolle.

Ja sitten vielä etukäteisputoamisilmoitus. Koska pääsen Tallinnaan tai ylipäätään yhtään minnekään niin harvoin, meinaan ottaa reissusta kaiken irti ja ostaa niin paljon lankaa, että saattaa olla, että neulon niitä koko loppuvuoden ja kauemminkin. En säästele yhtään ja langanostelu on reissun yksi päätarkoituksistakin. Niinpä minut voi pudottaa jo tässä vaiheessa pois arvonnoista ja muista tulossa olevista hamsterikinkereistä.

Koukuttaja kuittaa hamsterikuun puolentoista kilon saaliilla. Tähtäsin hiljaa mielessäni suunnilleen kiloon, kun töissä piti käydä ja muutenkin ohuet langat houkuttelivat viime vuotista enemmän, mutta ylitin itseni ja oman tavoitteeni, joten olen tähän tyytyväinen. Monta kerää kaapintäytteenä pyörineitä lankojakin sain kulumaan, siitä olen tosi iloinen. Nyt voin sitten hyvillä mielin lähteä hakemaan täytettä.

Onnea koitoksiin kaikille kisassa mukana vielä oleville!

4 kommenttia:

Oosa kirjoitti...

Ihana laukku <3

Oosa toivottelee mukavaa matkaa ja hyviä lankalöytöjä!

Kristel kirjoitti...

Hauskaa reissua. :D Esittelethän sitten blogissasi huolella kaikki löydöt!

Mari kirjoitti...

ihana laukku ja mukavaa Tallinnan reissua! :)

Unknown kirjoitti...

laskettu saldoon