tiistai 27. helmikuuta 2007

Kuinka tiukkoja ne säännöt ovat...

Marin blogista löytyy lankariippuvuustesti. Olen ennenkin sen nähnyt vaan en tehnyt. Ja pitihän tulos arvata...

"Pistemäärä 50-69

Voimakas riippuvuus.
Voitko kuvitella päivää, jolloin et neuloisi? Tai voitko ajatella, ettei kaappiesi kätköissä olisikaan yhtään lankaa neulottavaksi? Tuskinpa, sillä olet jäänyt lankoihin todella koukkuun. Ajatuksesi harhailevat jatkuvasti neuleharrastuksesi pariin, ja unohdut usein tekemään käsitöitä muiden askareittesi sijaan. Sinulla on varmasti neule mukana töissäkin, eikö totta? Lankojakin olet hamstrannut varastoon jo sen verran, että niistä neuloo useamman kuukauden ajan yhtä jos toistakin. Yritähän ottaa nyt itseäsi niskasta kiinni ja vähentää lankojen ostamista! Langaton lokakuu on keksitty juuri sinunlaisiasi varten, mutta langanostolakkoa sinun olisi syytä pitää joskus useamminkin. Uskaltaudu myös joskus lähtemään kotoa ilman neuletyötäsi - näet varmasti maailman uusin silmin, kun katselet sitä muutenkin kuin puikkojen takaa! ;)"


Mutta täytyy muistaa, etten ole aivan toivoton. Pahin olisi "hallitsematon riippuvuus"...

No, mutta hiukan tähän liittyen: ystävällinen ihminen tarjosi eilisen postaukseni jälkeen itselleen turhia Rustika-keriä minulle. Kiitos siitä!

Mutta tuli vain mieleen, että onko tällaisista kaupoista sopiminen jo sääntöjen rikkomista, eihän lankoja saa tilatakaan hamsterikuun aikana?? Kylläpä harmittaisi jos näin loppusuoralla sortuisi vaikka olinkin ajatellut heti torstaina hakevani Rustikaa tai vastaavaa kaupasta! :)

4 kommenttia:

Kristel kirjoitti...

Olen muillekin tuomaroinut, että hamsterikisan aikana tilaaminen, kaupoista sopiminen jne lasketaan lankaostoksi, vaikka toimitus olisi vasta ensi kuun puolella. Validi sääntökohta on tosiaan tämä johon viittasitkin: Myös nettikaupasta tai vastaavasta tilaaminen kisan aikana on osto, vaikka lankojen toimitus olisi vasta helmikuun jälkeen.

Kaisa kirjoitti...

Mutta tipahdinko minä jo kun vasta ilmoitin että olisin suostuvainen kauppoihin..? :0

Kristel kirjoitti...

Hmm, vaikea kysymys. Sanoisin, että jos mitään tarkempaa ei vielä sovittu niin et pudonnut, mutta jos ehditte jo lyödä kaupat lukkoon niin kyseessä on osto.

Kaisa kirjoitti...

Hih, sain tietää jo hinnan ja olin vastaamassa viestiin kun yhtäkkiä kolahti että tämähän on tilaamista...

Eli sovimme että olen kiinnostunut jos väri ja hinta miellyttää, mutta vasta torstaina... :)