maanantai 26. helmikuuta 2007

Kuka tykkää Rustikasta?

Minä ainakin! Pitkin syksyä ihmettelin Rustika-keriä kaupassa, vaan en ostanut. Näin sitä ihminen on laumaeläin: kun ei kukaan puhunut missään Rustikasta eikä sitä varten löytynyt ohjeitakaan, niin ostamatta jäi.

Kunnes Liiveri myi kolme kerää kahden hinnalla. Ja vihdoin tänä iltana tartuin virkkuukoukkuun ja aloin tehdä "muotihuivia" uuden Novitan ohjeella. Tosin tein vähän tyhmästi, sillä valitsin Palmaa varten tehdyn ohjeen enkä Teddy-ohjetta, eli virkkasin Rustikaa kaksinkertaisena - vaikka hamsterikuussa on tarkoitus kuluttaa lankaa, niin ei kai sentään tuhlata...

Joka tapauksessa noin tunnissa syntyi tämä lämpöinen silmukkahuivi, jota Neiti Pupu tässä esittelee (hieman tärähtäneesti, kuten hänen tapansa on):


Ihastuin oikeasti tuohon Rustikaan, se on ihanan pehmoista ja lämpöistä. Voi kunpa sitä olisi vielä kaupassa torstaina maaliskuun ensimmäisenä... :) Sillä tuohon huiviin kului hiukan yli kaksi kerää, 200 grammaa, ja vain korkattu kolmas kerä jäi jäljelle, ja minä haluan vielä Rustika-myssynkin!

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

laskettu saldoon