keskiviikko 14. helmikuuta 2007

Uutisia neulerintamalta

Ciao!
Nyt on niin, että meikäläisen tietsikka on pahan kerran mennyt rikki. Siksi käytän lainakonetta tämän viestin laatimiseen. OK, pitemmittä löpinöittä asiaan. Nimittäin lankaa ei ole ostettu grammaakaan sitten dieetin alun, mutta neulottu on senkin edestä. Tässä grammoja:

11 g tilkku
90 g etukpl (josta ei pitänyt tulla etukpl, mutta jonka kädentiet epäonnistuivat niin pahasti, että päädyin lopulta tekemään siitä etukpl:n, jota ei luultavasti voi edes käyttää)
168 g tai 220 g kaulahuivi. Kaksi eri lukua johtuvat siitä, että ensimmäinen luku on taiteltu ja toinen rullattu versio saman huivin punnitsemisesta. Sen neulomiseen meni yli 100 g lankaa..joten veikkaisin että jälkimmäinen versio sen painosta on lähempänä totuutta. Tuomaristo päättäköön tämän kysymyksen. Tunnustan, etten osaa itse ratkaista sitä, mutta jos minun pitäisi ratkaista tällainen asia, valitsisin jälkimmäisen vaihtoehdon.
10 g painoa tilkulle
10 g painoa tilkulle
9 g painoa tilkulle
10 g painoa tilkulle
8 g painoa tilkulle
9 g painoa tilkulle
9 g painoa tilkulle

Niin että tässäpä niitä. En enää jaksa edes laskea kokonaisuutta. Pitänee äkkiä lukaista läpi ne kaikki viestit, jotka tänne on jätetty minun tietokonepimentoni aikana. Niin, ja kuvia tulee sitten, kun saan taas naputtaa omalla koneella. En uskalla laittaa kuvia julkisen koneen kautta, ettei vahingossa tule viruksia.

3 kommenttia:

Kristel kirjoitti...

Muistathan viime vuodesta, että erillisiä kappaleita ei lasketa vaan pelkästään valmiit työt?

Kaulahuivista pitäisi melkein suorittaa tarkistuspunnitus, jos tulokset ovat noin erilaiset. Jos et jaksa käydä tarkistamassa, ylidiktaattorina päätän että huivista voi laskea painojen keskiarvon eli 194 g. :)

Unknown kirjoitti...

laskettu saldoon

MysteryKnitter kirjoitti...

Ai niin...tuokin vielä! Aargh! Mietitytti tuo kaulahuivijuttu minuakin...mutta minulla on jo toinen kaulaliina tekeillä. Ponchonkin olen jo aloittanut, mutta se taitaa jäädä tulevaisuuteen sen valmistuminen. Että sillä lailla. Joo...mutta jos saan sen kaulaliinan valmiiksi vielä tähän kisaan, punnitsen sen rullattuna, en siis taiteltuna. Niin se on helpompaa. Ja se minun digitaalivaakani...käyttäytyy vähän oudosti, kun se saattaa muuttaa lukemia ykskaks kesken kaiken. Liekö patterit vaihtoa vailla vai mitä...mutta niin se vaan tekee. No anyways...kiitos Ylihamsterille ja Akalle. Tyydyn päätökseen ja lupaan, että punnitsen kaulahuivit tästä lähtien rullattuina, niin ei mene saldot sun muut sekaisin.