tiistai 27. helmikuuta 2007

Elämäni ensimmäiset hahtuvat

Ihana SNY:ni lähetti minulle hamsterikuun iloksi kiekon hahtuvaa. Olipa jännää ainetta!

En ole ikinä aiemmin tehnyt mitään hahtuvasta. Aloin touhulla neuloa uutta tiitiäispipoa - ja liian myöhään luin, että hahtuvaa pitäisi neuloa kahdella säikeellä... En jaksanut purkaa (enkä halunnut että kutimeni menisi silpuksi, kuten pelkäsin käyvän), joten jatkoin vain yksisäikeisenä.

Kokoa tosin varasin reilusti:


Ihan kaikkea hahtuvaa en tuohon edes käyttänyt, pieni nyssykkä jäi josta voisi taiteilla vaikka kännykkäkotelon tai jotain...

...no mutta siis asiaan. :) Jännitti hirveästi, kun myssy pyöri pyykkikoneessa. Kestäisikö katkeileva hahtuva? Saisinko pipon sijasta siivilän?

Aikamoisen pieneksi tiitiäiseni olikin pyykissä kutistunut. Mutta varovasti venyttelemällä siitä tuli täsmälleen sopiva: napakka, mutta ei tiukka. Hip hei!


Lankaa tähän söpöläiseen kului 60 grammaa.

Mutta kunhan nyt kuulen Kristeliltä tuomion, tiedän olenko enää edes mukana. Kyllä harmittaisi, kun en edes yhtään ajatellut mitään ilmoittaessani myymistä kiinnostuneelle että olisin kiinnostunut ostamaan ylimääräiset Rustikat... :(

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

laskettu saldoon

MysteryKnitter kirjoitti...

I am in, even late..and I am sorry for that. Mutta tuo huivi jota teen...se taitaakin olla sitten eka pudotuspelityö..tms. Akka päättäköön. Mutta mukana roikutaan niin kauan kuin jaksetaan.