keskiviikko 21. helmikuuta 2007

Punnitusta

Nyt mulla on hyvä vaaka ja lopulta jopa patteritkin siihen. Heittäydyn hankalaksi ja pyydän nollaamaan tähän asti ilmoittamani tulokset, koska ne on ihan poskellaan.

Miehen pipo Ainosta: 70 g
Pojan pipo Samoksesta: 54 g
Tytön pipo Samoksesta: 52 g
Äidin kamerapussukka: 38 g
Miehen kämmekkäät Nallesta: 43 g
Pehmolelujen pipot (2 kpl): 20 g
Pojan sukat 1: 67 g
Pojan sukat 2: 62 g
Tytön sukat 1: 49 g
Tytön sukat 2: 49 g
Kaikki sukat 7 veljestä

Valmiiden töiden yhteispaino on siis 504 g.

Työn alla on tossut Fritidsgarnista, miehen sukat seiskaveikasta sekä edelleen se tytön slipoveri akryylilangasta. Näyttää uhkaavasti siltä, että edes kiloa en saa tässä kuussa lankaa kulutettua. No, yritystä on kuitenkin ollut. Sairastelut, talvilomailu ja uuden työn aloittaminen ovat vaatineet oman aikansa.

Olen kuitenkin saanut neulottua pois aika paljon sellaisia lankoja, jotka muuten olisivat olleet vaarassa jäädä ikuisiksi ajoiksi lankalaatikkoon. Esimerkiksi just noita "omituisen värisiä" seiskaveikkoja, jotka ovat lankahyllyssä houkutelleet, mutta sittemmin jääneet odottamaan kohtaloaan.

Kuvia tuotoksista sitten, kun kamera suostuu yhteistyöhön.

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kivasti oot saanut töitä aikaiseksi :)

Kuvia odotellessa.... :)

Unknown kirjoitti...

laskettu saldoon

HeliP kirjoitti...

Ilmaisin itseäni tosi huonosti illalla. Tässä on siis kaikki kuun aikana neulomani punnittuna uudella vaa'alla - vanhalla vaa'alla painot olivat rutkasti liikaa. Eli kokonaispaino kuukauden ajalta on tuon 504 g ja aiemmin ilmoittamani lukemat voi unohtaa kokonaan.

Unknown kirjoitti...

juu, korjattu on :)
Anteeksi virhe.