sunnuntai 25. helmikuuta 2007

Positiivisia ja negatiivisia pupuja

Edit: paino lisätty.

Juuri pari päivää ennen hamsterikuun alkua tein tilauksen Novitan tarjouslangoista (jotka tosin tarjouksessakin ovat kalliimpia kuin JKK:n Liiverissä, toim. huom. :). Tilasin mm. kaksi kerää ValoVilleä. Miksi sitä eikä pinkkiä ValoAnnia, älkää kysykö! :D

Ihmettelin sitten vähän, mitä langasta tekisin. Suloisen pehmeää ja erittäin räikeää... Pääkallot ovat muotia, mutta mitään pääkalloasustetta en tahtonut. Sitten ilokseni löysin JaanaMaasta linkin aivan ihaniin kirjoneuleohjeisiin. Näitä teen kyllä lisääkin!!

Mutta ensiksi syntyi viimassa kovin palelevajalkaiselle ihan itselleni yksi säärystin. Neonkeltaisia pupuja mustalla pohjalla.Musta osuus on vanhaa Nallea, jota oli jäljellä vajaat puoli kerää. Jaoin sen kyllä ennen työn aloittamista kahtia ja oikein punnitsin, mutta silti rupesi tämän ekan säärystimen valmistuttua hirvittämään riittäisikö lanka. Villeä kyllä oli jäljellä vielä 1,5 kerää.

Pohdin tätä ääneen, jolloin Sami totesi: tee toisesta negatiivi! Ja niin minä tein. Jännä nyt nähdä miten Ville kestää näinkin "suurena pintana"... mutta tällainen tuli negatiivipupusäärystimestä:


Vähän lyhyet niistä tuli - kun olisin hoksannut heti että teen positiiviset ja negatiiviset puput, olisin voinut neuloa pidemmät resorit. Nyt jää vähän säärtä palelemaan vaikka varsin matalajalkainen olenkin.

Yhdessä tämä pari on kuitenkin vallan vinkeä:


Langanmenekin kerron sitten kun pääsen näiden kanssa vaa'an ääreen...

Edit 26.2.2007: säärystimien paino on vaakani mukaan 80 grammaa. Lisäksi valmistunut jälleen äiti Teresa -tilkku, 40 grammaa tällä kertaa??!!

2 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Nää on aivan ihanat!!! Ja vitsi mikä idea, ja vielä mieheltä, loistavaa!

Unknown kirjoitti...

laskettu saldoon