maanantai 19. helmikuuta 2007

veranon kolmas viikko

Edit-täti: Niin jämälankatöitä olivat tässä patalappu, kämmekkäät sekä molemmat Pop-pipot. Sori kun taas unohdin aluksi..

Kolmas viikkoni olikin melko tuottoisa, sillä sain eilen huovutetuksi pinon hahtuvaa ja huopuvasta villalangasta tehdyn Booga bagin. Osa näistä on tehty jo kuun alussa, mutta nyt vasta nyt sain harmaa-violetit hahtuvat kokonaan neulottua. Hahtuvaa oli tosi mukava neuloa, taidan hamsterikuun jälkeen lähteä ostoksille.. ;)

Booga bag oli ollut tekolistalla jo pitkään ja kuun alussa tajusin, että varastoista löytyy kivaa lankaa sen toteuttamiseen. Lanka on Menitasta ostettua vyötteetöntä täysvillaa, joka taisi maksaa 3,90e/100g. Lankaa tähän kului 138g.Hahtuvalapasia tulikin tehtyä sitten isompi satsi. Heitin neuleet kerralla 60 asteen pesuun ja peukaloiden kanssa sai kyllä tehdä jonkun verran töitä.. Tästä viisastuneena palaan jatkossa huovutuksissa 40 asteen aloitukseen ja tarvittaessa toistoon. Vasemmalta oikealla rivissä ovat: poikakaverin lapaset 55g, kummipojan lapaset 33g ja omani 55g. Lapaset on neulottu Ullan hahtuvalapasohjeella.Lapasten jälkeen jäljelle jääneestä hahtuvasta tein vielä patalapun, jottei varastoihini jäänyt pyörimään epämääräistä jämää. Lenkki venähti huovutuksessa, vaikka toivoin kutistumaa, mutta ihan ok tuostakin tuli. Langan paino tuossa 30g.Lisää lapasia.. Kummipojalle ja hänen kaksoisveljelleen tein Novitan Palmasta ihanan pehmeät lapaset. Painoa yhteensä 35g.Lapaspulaa helpottamaan tein vielä yhdet pikkulapaset Novitan 7 veikasta kummipojalle. Saa nähdä, josko jaksaisin vielä loppukuustakin tehdä muutamat, vaikka vähän isompaa kokoa olevat lasten lapaset. Lankaa näihin kului 27g.Blogissani jo ehdin nämä kämmekkäät esitelläkin. Tuollainen joustinputki, johon tein peukalolle reiän kutomalla muutaman kerroksen tasona välissä. Lankaa (Novita Pop) kului 52g.Samaisesta Popista tein poikakaverille pyöräilykypärän alle sopivan talvipipon. Yksinkertaisesta 7veikasta tehty aiempi kuulemma on hiukan vilpoinen talvisäässä, josko tuo nyt lämmittäisi vähän enemmän.. Lankaa kului 51g.Popin jämistä tein vielä itselleni valepalmikoilla raitapipon. Olin positiivisesti yllättynyt lopputuloksesta, jostain syystä vaaleanpunainen näytti tuossa hyvältä, vaikkei sitä mun vaatekaapista löydykään. Painoa tuolla 51g.Jos nyt oikein laskeskelin, niin näillä rikotaan 1kg:n raja :)

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Siis käsittämättömän määrän oot tehnyt!!! Hienoa :)

MysteryKnitter kirjoitti...

Kade olen! Minä värkkään vieläkin kaulahuivia yksistä mohaireista....aargh...tuleekohan se ikinä valmiiksi? Ja mitä pudotuspeliin tulee...kannatan. *sanoo hieman ujostellen*

Unknown kirjoitti...

laskettu saldoon