perjantai 23. helmikuuta 2007

Taas valamista!Täs on mun korvaläppä pipo! ittelle mää sen tein mutta se sopii mun veljenpoijalla jokon kaksi vuatias! lanka on kaksinkertaasta nallee, mä alootin tuasta violetista ittelleni uuren! niin ja sitä painoo tuli kokonaasta 64 rammaa!!!! (varmahan painaa "tupsu" ja nauhat enee kun koko pipo... ei sentäs!)!!! niin ja tuata pipoo on sitten neulottu julkisesti eilehen oli JHL:n hallituksen kokous niin siällä neuloon monta senttiä... (meni enee politikoinniksi koko kokous) (niin ja olen todella aktiivi jäsen ammattiliitossa... (uusia piirteetä meikälääses???))

6 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Voi kuinka kivan näköinen, ja aivan ihanat värit!

Unknown kirjoitti...

Itsellä ei ole ketään kelle neuloa, oon ihan kade :) Kivan on näköinen ja kiva kuulla että on lankaa mistä tehdä iteselleenkin pipo :)

Unknown kirjoitti...

Akka hei... Noista nukenvaatteesta, eilehen siellä kokoukses tuli puhetta mun "vanhoosta" neulomuksista (nuken vaatteet) niin kysyttihin notta voisinko lankoja vastahan kutoo vaatteeta päiväkorin nukeelle! kysymys oli aika "yllättävä"! ja mullon tota kirjavaa lankaa viälä ainakin 6 kerää (mistähän tarjouskorista ovat mulle jäänehet!)

Kaisa kirjoitti...

Voi jee, näillä pakkasilla olen haaveillut tuollaisesta korvaläppäpiposta vaikka mun huovutettu tiitiäinen on ihana... Teikkö omasta päästä vai oliko sulla ohoje?

Unknown kirjoitti...

kaisa omasta päästä novitan lapinlakin ohjetta soveltaen... (siksi ensimmääsestä tulikin pieni)

Unknown kirjoitti...

laskettu saldoon