keskiviikko 28. helmikuuta 2007

Varvaspolvisukat

Edit. Lisäsin Labelin. En näe mitään bloggerilla. En pääse lukemaan lankahamstereita. En edes kommentteja. Posteja pystyn kuitenkin kirjoittamaan ja omiani muokkaamaan... Pimeetä.

Tässä taitaa olla mun viimeinen valmistuva työ tämän hamsterikuun aikana:Pitkävartiset varvasvillasukat moniraita-seitsikosta. Kuvassa oikean sukan vartta käännetty polven alle. Painoa sukkaparille tuli 195 grammaa. Tiukkaa teki. Taas sai purkaa, kun ei ota opikseen, että vois suorilta tehdä muksujen koon, kun käsiala on löysää. Vartta näissä sukissa siis riittää polven yli. Saas nähdä, miten näitä tulee käytettyä. Menee hukkaan, jos vaan kotosalla...

Mulla on veto pois. Olen nyt kuudetta päivää kuumeessa ja siinä se sit onkin. Ei nuhaa. Ei yskää. Pientä päänsärkyä ja jotain lihaskipua. Ei puhtia tehdä mitään kunnolla ja kuitenkaan en oo niin sairas, et makaisin vaan ja nukkuisin. Taru Sormusten Herrasta -trilogia tuli katsottua extented-versioina. Vois kattoa vaikka heti uudelleen. Mut tästä kummallisesta taudista tahtoo eroon!! Aamulla kuumemittari näytti tasan 37. Aloin jo uskoa, että nyt se on ohi, kun olo oli muutenkin paljon parempi. Eilisen huippulämpö oli 37.5, eli ei paljon, mut liikaa mun aivotoiminnalle. Tänään nousi puoleen päivään mennessä 37.6:een. En jaksa enää... Tahtoo töihin, niin hullulta ku se kuulostaakin.

5 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

siis torella ihanat sukat!!!!!! siis torella!

Hanna kirjoitti...

Tosi kivat sukat! Parannu nyt vaan rauhassa vaikka me sua kaivataankin töissä :)

Hapero kirjoitti...

Kirjotusvirheitä tulvillaan... Poistin kommenttini.

Kannettavalta en päässy lukemaan blogia, tältä rämisevältä rouskulta pääsen. Ihan himmeetä. Kuten mun ajatustoiminta.

Kiitos kehuista!!

Hanna, etin huomenna lääkärin vaikka kiven alta, jos ei muu auta. Tällasesta ei tuu mitään.

Unknown kirjoitti...

toivottavasti paranet pian :)

Unknown kirjoitti...

laskettu saldoon