perjantai 8. helmikuuta 2008

Vuorillisten neuleiden punnitus?

Miten nuo kaikki sellaiset neuleet, joihin tulee vuori (pipot, kassit ym.), niin missä vaiheessa ne punnitaan? Ennen vuorin laittoa (=> vaarana jäädä kesken ja vuoritusta odottamaan eli ei ehkä valmistukaan ihan kokonaan...) vai ihan valmiina vuorin kera (= tulee mukaan vuorin grammat) ?? Miten on??

3 kommenttia:

Raijis kirjoitti...

Mun logiikalla se punnittais ennen vuorin laittoa, mutta ilmoitettais valmistuneeksi vasta sitten kun on ihan valmis! (Näin mä tein hameen kuminauhankin osalta) ;-) Koska kyseessähän on LANGANKULUTUSLEIKKI.
Saa nähdä mitä mieltä ylidiktaattori sitten on.

Laitan tähän samaan kommenttiin ylihamsterille toisen kysymyksen, eli pitäiskö säännöissä määritellä MIKÄ ON LANKAA? Itse en laskisi mukaan naruja tai trikookuteita, mutta jotkut tuntuvat pitävän niitäkin lankoina. Sen sijaan Fantti-tyyppiset paksukaisetkin olisivat... Mitä mieltä päällikkö ja muut hamsterit on asiasta?

Pia Nore kirjoitti...

joo, kyllä se varmaan niin on kun tarkkaan miettii:-)

Kristel kirjoitti...

Raijis on ihan oikeassa, punnitus ennen vuoria tai muita lisäosia (joskin esimerkiksi mainittu hameen kuminauha painanee niin vähän että mitään ratkaisevaa merkitystä ei ole ;) mutta ilmoittaa saa vasta kun vaate on valmis.

Ja vielä, lankahamstereissa on perinteisesti langaksi saanut laskea materiaalit joita on varastostaan kuluttanut kisan sallimilla tavoilla eli käsin neulomalla ja virkkaamalla. :) (Sitten jos kisaan neuloo tai virkkaa vaikka kudetta tai rautalankaa, niin mielestäni ei sitten kyllä kisan aikana saa varastoonsa näitäkään materiaaleja täydentää. ;))