perjantai 8. helmikuuta 2008

Saldo auki!

Ja vihdoinkin saldo auki! Tai no olihan se jo keskiviikkoon mennessä, mutta ei ollut vaakaa. Nyt on sellainen ja onpas myös todella tarkka!

Saldo auki muhkealla 52 grammalla, tuotoksena 6 kappaletta isoäidin neliöitä joista koostuu vielä jonain kauniina päivänä joko poncho tai sitten peitto, en ole ihan vielä päättänyt, neliöitä tarvitaan kuitenkin vino pino.

Tämän kuukauden tavoitteena on päästä eroon jämälangoista nimenomaan. Lankoja on upouuden vaa'an mukaan tuossa muovipussissa jota kannan mukana pikkasen vajaa kaksisataa grammaaa. Sillä ei ihan lankahamstereissa pärjätä.

Bongasin myös ihanan ohjeen jonka haluaisin toteuttaa, mutta lankavarastostani ei ihan oikeasti LÖYDY sopivan vahvuista lankaa yksivärisenä tarpeeksi. Ja kyse on niinkin tuikitavallisesta langasta kuin 7 veljestä. Ja määrä on 200 grammaa. Harmittaa hiukan, tuo olisi ollut mainio ohje toteutetavaksi. Tosin mietin, että tuossa olisi erästä toista lankaa ja jos tekisi sen siitä kaksinkertaisena... Jätänpäs tämän mietintään.

Ei kommentteja: