tiistai 26. helmikuuta 2008

Grammasia

Moi!

Olen ollut koko kuukauden hiljakseen, johtuen siitä, ettei noita valmiita töitä ole oikein ollut ilmoittaa. Mutta nyt sain valmiiksi yhden pikkutyön, mutta koska se menee blogini arvonnan palkinnoksi, en voi kertoa mikä se on, jotten pilaa yllätystä... ;) Lankaa siihen kului kuitenkin peräti 18 grammaa. :D

Tämän hamsterikuun aikana olen neulonut villapaitaa, joka ei yritäkään tulla valmiiksi tässä kuussa, sain siitä jopa takakappaleen pari päivää sitten valmiiksi. Vauvaa imetellessä on tullut myös virkkailtua palasia tyynynpäälliseen, joka sekään ei aio tulla valmiiksi tässä kuussa. Mutta eikö ollutkin niin että yksittäiset palaset/tilkut voi laskea hamsteritilille? Jos näin on, niin näitä tyynynpäällisen tilkkuja olen virkannut tämän kuun aikana 20 gramman edestä. En usko, että useampaa tilkkua nyt tässä kuussa enää virkkaan, joten lienee tämä minun saldoni nyt tässä niiden osalta.

(laitoin tuohon kategoriaksi vielä tuon "kysymys", koska tämä sisältää kysymyksen siitä, että saihan ne yksittäiset tilkut laskea saldoon, saihan? :) )

1 kommentti:

Kristel kirjoitti...

Tilkut saa laskea mukaan kyllä. :)