torstai 7. helmikuuta 2008

Kysymys langan varauksesta

Eli eli. Tuota Jättiraidan väriä 897 ihailin heti kun sen näin (se joka oli syksy 07-lehdessä). En ole sitä vielä ostanut, ja Novitalta nyt vastattiin ettei sitä väriä enää valmisteta. :( Ajattelin siis että jos jostain löytyisi joku jolla olisi sitä väriä edes yksi kerä.

Kysymykseni kuuluu siis: joudunko jättäytymään pois Lankahamstereista jos jostain tuota lankaa löytyisi ja varaisin sen, eli ostaisin vasta maaliskuussa mutta se olisi kuitenkin minulle varattu? Tämähän ei ole osto, mutta lasketaanko langan varaus nyt näihin Lankahamsterikisaostoihin? Tietysti voisin neuvotella langan omistajan kanssa vaikka lankavaihdosta, tämähän ainakin oli sallittua Hamsterikuunkin aikana?

Minä siis todella tykkään tuosta langasta ja tahtoisin kovasti saada sitä jostain käsiini jos sitä vaan vielä löytyy. ;) (Vinkki tietysti muille Hamsterilaisille...)

2 kommenttia:

Kristel kirjoitti...

Varaaminen maaliskuulle on ehkä hieman hamsterihengen vastaista jos ostopäätös on jo tehty. Lankavaihto taas on hamstereissa suorastaan suositetavaa: mikäs sen parempaa kuin saada puhumattomat kerät kiertoon ja juttelevaista lankaa tilalle.

Anni kirjoitti...

Asia ymmärretty. :) Mietin asiaa ja järjestän jotenkin.