torstai 28. helmikuuta 2008

Raportin raportti.

Eilen tehdyn viikkoraportin tulemaa siis. Tähän ei ole laskettu mukaan mitään, mikä on tullut tänne eilisen viikkoraportti-postauksen jälkeen, vaan kaikki loput lasketaan siis Hamsterikauden loputtua yhteen! Lankahamsterit.blogspot.com kertookin jo, että hamsterointi on sallittua aina kuun vaihteeseen (eli 29.2. keskiyöhön asti) ja valmiit työt tulee punnita ja esitellä mahdollisimman pian tämän jälkeen, käytännössä 1.3.

Tähän mennessä Ne(u)loshamsterit ovat siis kuluttaneet 10 146 grammaa lankaa, ja kolmen kärki on sitä samaa vanhaa kauraa: Raijis 1774 g - Villapallo 1554 g - Manta 1286 g. Hyväntekeväisyyteen näistä on mennyt 664 grammaa, kiitos tästä :). Allekirjoittaneelta tulee vielä hamsterikauden jälkeen ainakin yhdet hyväntekeväisyyssukat. Meidän mummo on aina tykännyt neuloa, mutta nyt sillä on kädet niin huonona että neulominen on mahdotonta (kauhea ajatus..). Lupasin siis hänen puolestaan neuloa yhdet sukat SPR:lle. Tuplahyvää, siis ;).

Tsemppailkaahan vielä viimeiset hetket, miulta taitaa jäädä huivi Hamsterikauden ulkopuolelle kun on joutunu tekemään muutakin kuin neulomaan =).

Ei kommentteja: