tiistai 12. helmikuuta 2008

Lahjottu

Hei mitäs sitte jos saa täysin pyytämättä ja yllätyksenä lahjaks muovikassillisen lankaa? Näin nimittäin pääs käymään =). Oon kyllä kovasti sitä heti kuluttanu ystävänpäivälahjoihin, mutta ymmärrettävästi saldo on tällä hetkellä aika reippaasti plussan puolella :D. Ja samoin oon menossa viikonloppuna Helsinkiin, jossa voisin lunastaa lahjakorttini käsityökauppaan, onko tämä sallittua?

Kulutusta on tullu lisää arviolta 190g verran, mutta annan tarkempia lukuja sitte ku oon taas rohjennu lähestyä hedelmävaakaa kaupassa sillä mielellä :).

3 kommenttia:

Hapero kirjoitti...

Huh! Waude. Ei mulle käy koskaan noin. Mutta eihän se sääntöjen mukaan kisaan vaikuta. Tsemppiä vaan kulutukseen! ;)

Hapero kirjoitti...

Siis siitä kassillisesta lankaa puhuin. Lahjakortin lunastus on mun mielestä ostamista, kun rahaan verrannollinenhan se on...

Kristel kirjoitti...

Lahjaksi annettu lankakassi on sääntöjen mukaan sallittu, mutta kuten Hapero jo totesikin niin lahjakortin lunastaminen on sitten jo vähän harmaalla alueella. Toisaaltahan se kyllä _on_ lahja, mutta hamstereissa on perinteisesti suhtauduttu varauksella lankalahjoihin jotka itse valitsee. (Toisaalta taas jos esim. on lahjakortti joka pitää käyttää tiettyyn päivämäärään mielessä, tai tietyssä kaupassa jossa käy vain kerran tai kaksi vuodessa, niin mielestäni olisi vähän julmaa hamsteridiktaattorilta kieltää tällaisen lahjan käyttö kun lankalahjat muuten ovat sallittuja.)