sunnuntai 17. helmikuuta 2008

Se on valmis! + anomus

Miehen neulepusero valmistui tänään! Ja jopa päivän etuajassa, synttärit on vasta huomenna :) Onnistui yli odotusten, vaikka välillä vähän hirvitti, kun tein villalangalle tehdyllä ohjeella Novita Bambusta. Lisäksi ohje oli tasona neulontaan ja minä neuloin hihat ja raglanosan pyörönä. Kuvia ei ole vielä tästä niin kuin ei muistakaan, mutta ehkä tämän kuun aikana opin käyttämään meidän uutta kameraa ja lisäämään kuvia tänne...

Ja sitten se anomus: Aloitin tuon puseron lähes vuosi sitten, ja nyt helmikuussa olen neulonut sitä lähes 250 g verran. Pyydänkin ylidiktaattorilta, että edes osa tuosta määrästä lasketaan mukaan hamsterisaldoon. Joka tapauksessa annan itselleni tunnustuksen (ja ylimääräisen palan synttärikakkua) siitä hyvästä, että sain tuon viimein valmiiksi, ja vieläpä aikataulussa.

2 kommenttia:

Kristel kirjoitti...

Eiköhän tästä voi ikuisuusgrammoja myöntää. :D Kuinka paljon lankaa suunnilleen kului? 250 grammaa on varmaan liki puoli puseroa, ja viimeistelyt päälle?

Kuulostaako 100 grammaa kohtuulliselta viimeistelybonusmäärältä? :)

Eeva-Riikka kirjoitti...

Lankaa kului yhteensä n. 570 g. Ennen helmikuuta valmiina olivat hihat kainaloihin asti ja jonkin verran vartalo-osaa, eli helmikuun aikana tikutin loput vartalosta ja raglanosan & kauluksen.

100 g lienee kohtuullinen viimeistelybonusmäärä tuosta.

Jo tämän takia kannatti osallistua hamsterointiin, tuli niin hyvä mieli, kun sain puseron valmiiksi :)