tiistai 29. tammikuuta 2008

Elina esittäytyy

Hei, olen Elina, 25 v. vaimoihminen Helsingistä ja ensimmäistä kertaa mukana lankahamstereissa puolisoni suunnattomaksi iloksi. Blogiini voi tutustua täällä.

Hamsterikuukauteen lähden mukaan ihan hyvinmarinoidulla lankavarastolla. Lankaa lienee hyvinkin useampien villapuseroiden, torkkupeitteiden ja pitsihuivien tarpeiksi -- ja jos puolisoltani kysytään, sitä on myös enemmän kuin sille on kaksiossamme tarjolla varastotilaa. Olen toistaiseksi vältellyt lankavaraston punnitsemisurakkaa, mutta toivottavasti saan senkin vielä tämän kuun puolella suoritettua. En tunnustaudu kovin paksujen lankojen rakastajaksi, yleensä neulon puikoilla, joiden koko on jotain väliltä 2,5--4 mm. Paksuimmat varastosta löytyvät puikkoni taitavat silti olla 8 mm, vaikka en muistakaan niillä ikinä neuloneeni.

Nuo Tiinan ehdottamat bloginapit ovat päheät! :) Blogin ulkoasun suhteen minulla on kuitenkin vieno pyyntö: vastustaisitteko hirveästi, jos vaihdettaisiin fonttityyppi täyskursivoidusta normaaliksi? Minulla tuo "kaikki kursiivilla" -tyyli nimittäin näköjään alkaa vilistä silmissä aika pian ja sitten tulee migreeni, yyh.

2 kommenttia:

Sini kirjoitti...

mission completed.

Elina kirjoitti...

Tänks, nyt lukeminen taas onnistuu. :)