torstai 31. tammikuuta 2008

Viimeinen mahdollisuus

Tänään olisi ollut viimeinen mahdollisuus ostaa lankaa. Enpäs ostanut, vaikka kävinkin sekä Citymarketissa että naapurin Pirren lankakaupassa. Sen sijaan ostin peräti kaksi neulelehteä ja tilasin yhden -ai mitä sijaistoimintoja! :D IK:n tilaus oli ihan pakko laittaa uudestaan vetämään, vaikka olin jo päättänyt, että äitiyspäivärahalaisena en sitä tilaa. Kaupasta tarttui mukaan Verena ja Simply Knitting. Pitäähän sitä itseä nyt jollain hemmotella, parempi nuo kuin suklaalevy!

Huomenna pääsee puikoille vauvan peitto, tänään yritän joko ommella napit yhteen neuleeseen tai neuloa toista vauvanpeittoa vähän matkaa.

(Lanka)kaupat on auki vielä muutaman tunnnin, hopi hopi! :P

2 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Juu, minäkin kävin ihan sisällä lankakaupassa, ja siellä oli kaiken lisäksi ale (!!), mutta en ostanut mitään. Ei ollut mitään yltiöihania lankoja tarjolla, ja lisäksi yritin tosiaan pitää sitä itsekuria yllä. Huomenna tulen istumaan koko päivän sohvalla neulomassa!

Sini kirjoitti...

Sama, kävin hypistelemässä..ovat laittaneet kaupungin molempiin lankakauppoihin 'Lankapäivät'. Toisessa ale 15% ja toisessa 20%, täytyy vaan kiertää kaukaa ;).