tiistai 16. maaliskuuta 2010

Tervetuloa maailmaan

Viime viikolla tuli tekstiviesti iloisesta perhetapahtumasta, ystäväperheeseen oli syntynyt pieni poika. Tekstarin innoitamana tuli sitten neulottua myssy (siksak-mallia), tumput ( malli omasta päästä) ja kahdet sukat marttojen vauvasukkaohjeella. Lankana on joululahjaksi saatua Novitan Nalle four seasons kesä ja työvälineenä 3,5 sukkapuikot. Setin yhteispaino 54 grammaa ( myssy 18g, tumput 8g, sukat 2x 14g)



Pikku sukkien lisäksi puikoilta on "pudonnut" kaksi lisätilkkua Nalle colorista peittoprojektiin ( yht 12 grammaa) ja Novitan Valoville-langasta neulottu rintakukka ( painoa noin 3g)



Viikonloppuna tuli löydettyä lisää ihania lankoja ja muita ihanuuksia lapsuuden kodilta. Muistin kyllä, että varastossa pitäisi olla Pirkanmaan ohuttan kampavillalankaa ja Esiton (?) huopalankaa, mutta yllätyksiäkin löyty. Näemmä ihminen voi "unohtaa" hankkineensa 9 vyyhtiä lankaa... Onneksi olivat säästyneet tuholaisten iskuilta. Nyt ihanuudet on pakattu tyhjiöpussiin (55x90 cm) turvaan tuholaisilta ja tulossa olevalta remontilta :)

1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

Whoever the happy mother is, congratulations.