keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

2. viikon yhteenveto

No niin, taas on hamsteriviikko takana ja tässä olisi tämän hetkinen tuloslista - ja virheistä tietenkin palautetta kommentteihin, niin Edith-täti tietää käydä korjaamassa apuemon mokia!
Marelo 1235 g
Kirpe 895 g
Penita 620 g
Riffi 603 g
Pappi puikoissa 570 g
Maija 411 g
Mystery Knitter 403 g
Leena Katto 392 g
Outi 331 g
Maj 310 g
Pikkupossu 170 g
Satu 95 g
Loru 50 g
Yhteensä lankaa on kulunut 6085 grammaa eli lähes 122 kpl 50 gramman keriä... Ei lainkaan hassumpaa!
Marelo tuntuu menevän jo omia menojaan yli kilon neuloneena, Kirpe hyvänä kakkosena ja kärkikaksikon perässä onkin jo hiukan tasaisempaa. Kukaan ei kuitenkaan ole vielä ilmoittanut sortuneensa lankalaarien houkutuksille, joten hienosti menee - ja ehkäpä ne muutamat hamsterit, jotka eivät ole vielä grammatiliään avannut yllättävät meidät kolmannella viikolla?
Muistakaa taas tulevalla viikolla ne tagit, erityisesti "nappi" ja "hyväntekeväisyys", niin osallistutte palkintojen arvontaan:)
Sujuvia silmukoita!

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kyllä kuulkaa on ollut tiukassa, etten ole sortunut uusiin lankoihin. Lankojen ostaminen on mulle silkkaa terapiaa (tarvettahan uusille langoille ei ole) ja nyt kun on ollut jokseenkin tympeä alkuviikko - ja eilen tilipäivä! - niin houkutus lähteä paikalliseen puotiin varaston tyhjennykselle on ollut huikea. ;) Onneksi on hamsterikuu! Muuten olisin takuulla langennut.

marello kirjoitti...

nyt tämä viesti tulee oikeastaan emolle: Minä marelo lupaan palkita yhden emon valitseman henkilön pienellä palkinnolla. Siis tässä arvonnassa ovat mukana kaikki neloslaariin grammoja keränneet henkilöt. Emo saa tehdä valinnan.

MysteryKnitter kirjoitti...

Tänään kävin paikallisessa kaupassa, ja lankoja siellä on myös, vaan enpä sortunutkaan! Omissa varastoissa on ihan tarpeeksi tuhottavaa tähän hätään.