tiistai 16. maaliskuuta 2010

Apuemännöintiä

Apuemännän kärsiessä pienestä neuleplääh'stä täällä on ollut toinen toistaan ahkerampia hamstereita, Marelo on hienosti saanut jo yli kilon kulutettua! Ja useampi hamsteri jo puolikiloa. Vautsi!

Huomenna on sitten taas viikkoraportin aika, joten muistakaa ilmoittaa keskiviikkona grammat, kokoan raporttia varmaan ilta kymmenen nurkilla - päivitin kulutetut grammat sarakkeen, joten voitte vielä tarkistaa ovatko saldot oikein.
Mutta takaisin sohvalle, jos sukantekele edistyisi edes hiukan... Lankaa en ole ostanut, mutta hopealankakoruihin hurahtaminen on vienyt hyvää neulonta-aikaa.

3 kommenttia:

MysteryKnitter kirjoitti...

Voi tietty olla, että vika on minun laskutaidossani (kuten usein on), mutta minusta saldoni ei ihan vielä pitäisi olla ihan noin iso. Omien laskujeni mukaan grammasaldoni on vasta 267 g. Mutta voi tietty olla, että minä olen se, joka olen laskenut päin seiniä. Ei olisi eka kerta minulle...ei todellakaan.

Outi kirjoitti...

MysteryKnitter: saldosi koostuu neljästä ilmoittamastasi grammamäärästä: 3 huivia (136g+110g+123g) sekä 1 tiskirätti (34g). Nämä työt löytyivät, kun katsoin kaikki MysteryKnitter- tagilla varustetut työt.

MysteryKnitter kirjoitti...

Ah...tiesinhän! Tiesinhän, että olen laskuista ihan ulkona! No, jos niin on, niin sitten on. Kävin eilen vähän täsmentämässä niitä...tunnisteitako ne nyt ovat. Olen pitänyt vähän neulontataukoa viime aikoina, mutta kyllä tämä tästä nyt järjestyy. Pitää pistää taas puikot huiskimaan, että pääsee siihen puoleen kiloon.