keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Anekauppaa

En millään keksi, mihin neulomukseen/virkkuuseen ryhtyisin seuraavaksi. Tarttumista odottavia töitä olisi ennestäänkin. Miten on, voinko tehdä kahteen koirantakkiin lahkeet ja lisätä vain niistä lahkeista kertyvät grammat saldooni? Toinen takki on kokonaan neulottu, mutta on siis edelleen lahkeita vailla. Tämä kuva on keskeneräisemmästä vaiheesta, mutta idea käynee selville. Etutassuihin täytyisi siis vielä tehdä pätkän verran lahjetta.


Toinen takki on fleecehousujen lahkeesta ja siihen täytyisi tehdä vähän helmaa taakse sekä etutassuihin jonkun sentin joustinta.

Kuvat on vähän kehnoja, mutta idea selvinnee?

Sitten tajusin, että viimeinen olympiatyöni vissiin olisi myös laskettavissa hamsterigrammoihin. Se kun valmistui päätösjuhlan aikaan yöllä 1.3.2010. Työ oli Lidlin sukkalangasta neulottu Baktus, grammoja 47. Miten on, lasketaanko tämä itse toiseen tempaukseen tehty työ mukaan?

3 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Hamsterigrammoihin lasketaan maaliskuussa aloitettuihin töihin kuluneet grammat. Poikkeuksena on ikuisuusprojektit, joista voi tapauskohtaisesti pyytää Kristeliltä "sääligrammoja".

Unknown kirjoitti...

Äh, no niinhän tuo olikin! Kylläpä tuli hölmö ajatuskatkos. Eli Baktus on ilman muuta poissa laskuista, mutta entäpä nuo koirien lahkeet? Tuo fleeceinen olisi ainakin aloitettu tässä kuussa, kun ei siinä muuta neulottua ole kuin ne lahkeet. Isommastakaan en tietenkään laskisi muuta mukaan.

Kristel kirjoitti...

Ommeltuun työhön lisätyt kokonaan tässä kuussa neulotut osat voi laskea. Aiemmin neulotun tuunaamisesta voi anoa viimeistelybonuksia.