maanantai 8. maaliskuuta 2010

Kymysys

Heips!

Olen kotiutunut matkalta ja laitan iltasella kuvan reissutyöstäni, eli virkatusta liivin tekeleestä, joka on jo helmapuolella. Välitunneilla olen tänään aloittanut ikuisuuksia suunnittelemaani peittourakkaa, johon toivon voivani upottaa lankaa eräänkin satagrammaa.

Mutta nyt pitää tehdä tarkistuskysymys: olen joskus syksypuolella jo neulonut kymmenkunta tilkkua peittoa varten. Voinko tehdä niin, että punnitsen uudet tilkut ja ilmoitan hamsterissa + ompelen ne yhteen vanhempien tilkkujen kanssa, vai rikkooko se sääntöjä?

Miettii Kirpe

4 kommenttia:

marelo kirjoitti...

minusta voit neuloa uudet tilkut ja punnita ne tai sitten punnitset vanhat tilkut ja poistat ne sitten kokonais saldosta kun peitto on valmis.

Kristel kirjoitti...

Peittotilkut ovat sääntöjen puitteissa täysin sallittuja hamsteriprojekteja, eli neulo vaan tilkkuja ja punnitset ne jotka on tehty hamsterikuun aikana. :)

Kirpe kirjoitti...

Ok, kiitos vastauksista :) Tämä hamsteri tuntuu tosi hyvältä projektilta! Tänään jo yksi vuooosia hyllyssä ihmetelleistä Teddykeristä muuntui peittotilkuiksi.

MysteryKnitter kirjoitti...

Kirpelle: Ymmärrän hyvin! Minullakin on lankaa, jota olen kauan varastoinut, ja nyt siitä on syntynyt jo erinäisiä kaulaliinoja.