maanantai 2. helmikuuta 2009

aura esittäytyy

Hei kaikille!

Olen 25-vuotias teologi Espoosta. Lankahamstereissa olen mukana toista kertaa, viime vuosi jäi opiskelustressin takia väliin. Olen neulonut koko ikäni, mummi opetti neulomaan ja virkkaamaan jo ennen kouluun menoa. Mopo karkasi käsistä kuitenkin kunnolla vasta, kun muutin "pois kotoa". Kukaan (iskä) ei enää siivoa ohjeita ja keskeneräisiä neuleita eri paikkoihin, vaan saan rauhassa vallata sohvan (ja tämän tietokonepöydän) neuleilleni.

Kaksi vuotta sitten lankahamsterien alussa varastoni oli noin 15 kilossa ja hamsterikuukauden aikana kulutin lankaa 1750 grammaa. Nyt lankaa on vähän päälle kolmetoista kiloa ja tavoitteena olisi kuluttaa reilu kilo. Suunnittelmissa olisi neuloa pikkusiskolle paita Samoksesta ja katsoa, mitä muuta saan aikaan. Eilen aloitin autossa sukkia, mutta silmukkamäärä meni "hieman" pieleen, joten purkuun meni. Tänään aloitin uudella innolla, ensimmäinen on jo melkein kärkikavennuksissa. Valmista olisi siis tulossa pian.

Minulla on blogi, Puikoilla Puuvillaa, ja minut löytää myös Ravelrysta, nimimerkillä aura83. Siellä en kuitenkaan ole kovin aktiivinen.

Ei kommentteja: