keskiviikko 31. tammikuuta 2007

Tankkausta

Hmmm... Kehtaakos tätä edes tunnustaa... Ostin vähän lankaa... Tai no, onko 950 g vähän?

Selittelyä: 200 g lähtee lahjuksiksi sellaisenaan, joten eivät tule kartuttamaan omia lankavarastojani. Mukaansa ne nappaavat jemmasta 100 g lankaa, eli oikeastaan nuo 200 ostettua grammaa pienentävät lankajemmaani 100 grammalla. Oliko uskottava selitys?

300 g noista langoista maksoi äitini ja niistä pitäisi muodostua kummitädilleni 50-vuotislahja huhtikuuhun mennessä. Eli oikeastaan nämä voisi laskea joko lahja- tai tilaustyölangoiksi, mutta koska se olisi jo saivartelua, pistän ne suosiolla "omaan kuormaan".

Loput 450 g oli ihan vain mulle-mulle-mulle, mutta niillekin on tarkka suunnitelma. Ja jos tarkkoja ollaan, niin ne olivat myös lahjalankoja. Sain synttärilahjaksi lahjakortin Menitaan, ja ohje oli ostaa jotain kivaa lankaa, josta voisin tehdä jotain itselleni. Nyt mulla on langat virkattuun toppiin (en osaa virkata...) sekä pipoon ja lapasiin, jotka sopisivat uusvanhaan villakangastakkiini.

Startatessani hamsterikuukauteen minulla on käytettävissäni 8150 g lankaa. Lisäksi kolmessa ikuisuusprojektissa on kiinni joitakin keriä.

2 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Mun oli pakko ostaa kolme kerää Rustikaa kun sai kahden hinnalla. Nih. Se oli säästöä. Ei kyllä harmainta aavistusta mitä niistä teen, mutta aika tavaran kaupittoo! :D

MysteryKnitter kirjoitti...

Mä en ole ostanut ainoatakaan kerää, mutta mahtavalta tämä blogi kyllä nyt näyttää! En tiedä, kuka sen on tehnyt tai missä välissä, mutta anyways...I like it. Keep knitting, everyone.