tiistai 30. tammikuuta 2007

Millie esittäytyy

Moi kaikille! Olen Millie, 37v kahden lapsen äiti ja käsillä tekemisen addikti. Ostan lankoja, helmiä, askartelutarvikkeita jne solkenaan - ja kyllä sitten tuotankin kaikkea kivaa, välillä.

Olin mukana viime vuonnakin, silloin homma kaatui ranteen tulehdukseen heti alkumetreillä - tai siis roikuin kyllä mukana, mutta houkutuksia on helppo kiertää, kun ei pysty muuhun :-)

Tänä vuonna ensimmäinen tavoite on tietysti kestää fyysisesti ja sitä seuraava tavoite saada aikaiseksi keskoskokoa oleva neulesetti, ohutta, ihanaa, pehmeää,....

Kunhan nämä tavoitteet on saavutettu, odottaa tytär villasukkia, veljen ihanille kaksostytöille (ikää nyt 3 vrk) vois tehdä jotain pientä ja ihanaa,.... Varastoa en ole punninnut, mutta kyllä siitä riittää.

Hieman saattaa käsitöiden tekemistä häiritä se, että juuri helmikuussa tulee töissä olemaan tiukkaa, mutta onneksi on olemassa työmatkat, illlat ja yöt :-)

1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

Voi, vain 3 vrk vanha baby...Onnea onnea...täytyy sanoa, vaikkei asia suoraan hamsterointiin liity, mutta eihän tuollaisesta voi olla onnittelematta. Lapsen syntymä on aina iloinen asia.