keskiviikko 31. tammikuuta 2007

Kohta se alkaa :)

Hei taas. Kohta se alkaa, kilpailu siis. Toiset kilpailee koko kilpailun porukkaa vastaan, toiset kilpailee itseään vastaan.

Laitoin tuonne blogginapin tuolla Voittajat-sanalla. Sitä voi muuttaa jos muuhun päädytään. Laitoin vain näytille. Miten siis on kanssa sen taustan kanssa? Napin väriin paremmin sopiva? Vai muuta? Ja saa toki ehdottaa parempaa nappia. Ja jos ei osaa tehdä mutta on hyvä kuva, niin siitä voi mun ystävä tehdä sitten napin. On se kiva että on ystävä joka osaa ja viitsii :) Eilen illalla tuota väsättiin.

Eli kertokaa kantanne. Bloginapin näköön, sanaan ja blogin ulkoasuun. Ja laitetaanko sivupalkkiin kunkin tämän blogin osallistujan blogin linkit, kuten myös muihin lankahamstereiden alablogeihin?

3 kommenttia:

maikku kirjoitti...

Joku sinivihreäaiheinen raikas tausta voisi olla kiva, mitäs te muut olette mieltä?

Ja blogien osoitteet linkeiksi sivupalkkiin, sitäkin ideaa kannatan. Meneekö sitten jo liian pitkäksi linkkilista, jos siihen lisää vielä muiden hamsteriblogien osoitteet vai riittäisikö pelkkä päähamsteriblogin osoite?

HeliP kirjoitti...

Koukuttajaa peesaan, että blogin taustaväri voisi olla tuon hienon napin mukainen.

Blogien osoitteet linkkilistaksi jee!

Minusta riittäisi pelkkä päähamsteriblogin osoite, josta voi sitten klikkailla halutessaan muuallekin, mutta toisaalta jos nuo muut alablogit listaa sivupalkin alimmaisiksi niin, että "tärkeimmät" asiat pysyy ylhäällä, niin ei ne mua haittaakaan.

HeliP kirjoitti...

Saisiko tuohon sivupalkkiin listattua myös nuo labels-aiheet? Vai tuleeko liian paljon tavaraa jos siihen aletaan kaikkea listaamaan?