tiistai 30. tammikuuta 2007

Hapero täällä

Moi! Olen Hapero, Hanna, mutta sen verran haperopäinen, että tuo nimimerkki tuntui omalta. Useampikin Hanna varmaan mukana pyörii. 26-vuotias neuloja, virkkaaja, käsityöihminen, jolla pari viimeistä vuotta on ollut vanhan harrastuksen lämmittelyä. Into ei taida ohi mennäkään, kun verenperintönä tuntuu tulleen tuo käsillätekeminen, erityisesti lankapuoli kulkee suvussa. Piirtely ym. taitaa olla joku oma mutaatio...

Viime vuonna roikuin lankahamstereiden pudotuspelissäkin melkein kalkkiviivoille ja sain ihan hyvin kulutettua lankoja. Hitaana neulojana olen tietysti tyytyväinen mihin tahansa tulokseen, mutta ainakin yhden neuletakin ajattelin väkertää ja joitakin vierassukkia (kylmät lattiat meillä), pipon, tumput, ... Suunnitelmia on satoja, mutta katsotaan nyt, mihin rahkeet riittää.

Lankamäärän puolesta ei pitäisi tulla ongelmia. Lankaa löytyy nimittäin varastoista reilut 21 kiloa (Voi Tursas! Mistä ne on tulleet??), ja lähinnä viime vuoden hamstereiden jälkeen hankittuja second-hand -lankoja. Toki ihan uusiakin kaupasta. Mitään erikoisen ihmeellisiä lankoja en ole keräillyt, vaan perusNovitaa on aika paljon ym. Exceliin juuri kirjasin lankojani ja osa painoista on arviolta... Mutta ainakin pitäisi olla taulukko nyt ajantasalla, että tietää mitä nurkista löytyy.

Suosikkejani ovat palmikot ja vastikään sain Viikinkineuleet-kirjan (in English) ja sitä olen kuolaten selaillut jo useat kerrat. Sen avulla muokkaan yhden novitan mallin ainakin (se neuletakki) ja ehkäpä teen sukkiin "solmuja"... :) Avuksi otetaan myös Kalevalaneuleet (sekin ihan uusi) ja netin loppumaton aarreaitta. - Olisipa jo torstai!


P.S. Kun vaan alkaisi netti toimia kotona, että voisi raportoida. Hermo menee Elisan kanssa. Ilmoittauduin siis mukaan ja itseni esittelin työajalla. :(

Edit. Sorry. Mulla ei omaa blogia, joten vähän haamuilua taitaa välillä tulla, kun korjailen...

1 kommentti:

Hapero kirjoitti...

Vitosporukassa ilmoittauduin myös karkkilakkoon. Katsotaan, miten siinä pärjään...