perjantai 2. helmikuuta 2007

kuvia

http://matami74.vuodatus.net/blog/418396 on kuva huavuttamattomasta lapaasesta, en eres rupia yrittämähän laittamahan sitä kuvaa tänne plokkekerihin sei multa luannistu, ei eres pohojalaasella sisulla!!!! kuinka monta pohojalaasta muuten täs poukas on, Kaisa ny ainakin.... ajattelikohan Kristel notta meihin isköö se pohojalaanen kateus että kun naapuri teköö jotakin niin itte pitää teherä kaks kertaa enee... tiätääköhän Kristel eres miton pohojalaanen kateus???? ja tiärättäkö kuinka vaikia sana on lukihäiriöösen kirjoottaa sanaa lankahasmterit eikun hamsterit? saati sitten taivuttaa sitä????

4 kommenttia:

Kristel kirjoitti...

:D Ihana kyllä lukea tätä pohojalaasta, tulee anoppi ja käly mieleen. :) (Aikoinaan kun äiti, Evijärveläinen syntyjään, kertoi tädilleen minun uudesta miehestäni, täti oli todennut että "Hirsimäki! Sehän on hyvä pohojalaanen nimi!")

akka kirjoitti...

Kysynpä sellaista, että laitetaanko tässäkin esiintyvän blogin nimi sivupalkkiin?

matami74 kirjoitti...

ei tartte jos sää mun kuvan osootetta kysyt... mun plokihin se menöö ja mun plokkenkerin käyttötiaroos on tua vuaratuksen osoote... on mulla vissihin plokkenkeriskin plokin osoote, mutten mää sinne aijo ikinä mitään kirjoottaa....

matami74 kirjoitti...

Anteeksi voit laittaa tuohon osallistujien plokit listahan tuan mun vuaratuksen plokin....