perjantai 2. helmikuuta 2007

Kulutusta!

Matami alootti rietiin oikehen reippahasti... otti kourahansa vihiriää huapasta... loi 52 lykkyy ja alakoo neulomahan... "pualehenvälihin laitettihin merkki" ja jatkettihin... lopetettihin kaventamaalla puikkojen aluus.... merkin kohorasta nosteltihin lykyt ja taas neulottihin! ja tadaa matamin patakinnas on valmis... kuva tuloo omahan plokihin sitten joskus illalla! tänne minen rupia kuvia survomahan, siit ei tuu mitään! ai niin ja kerästä jäi mytty 7 grammaa lankaa eli meikälääsen rieetti alakoo 93 rammalla... ja sitten otin sukkapuikoot nallen vihiriän colorin, josta tein pipoviikoolle kypärämyssyn, ja teen lapaaset! kilosta siis puuttuu enää 903 rammaa.... jeeeeeee!!!!!

3 kommenttia:

akka kirjoitti...

Hei!
:) kiva että olet nyt päässyt tähän järjestelmään sisään asti. Ei itsellänikään tuo enkku mikään hyvä ole, mutta mä taidan olla sellainen jäärä: kokeilen niin kauan että onnistuu :) Toissa yönä monta tuntia väänsin tämän blogin ulkonäköä. Jos enkun osaisi, ei varmasti niin kauaa olisi mennyt.

Mä ajattelin kohta puoliin laittaa kirjoituksen missä kerron ohjeita bloggerin käyttöön. Niitä ohjeita saa sitten käyttää hyväkseen tai ei.

On muuten ihanaa lukea murretta :)

akka kirjoitti...

laskettu saldoon

MysteryKnitter kirjoitti...

Samaa mieltä kuin Akka! Ihanaa lukea murretta.