keskiviikko 2. helmikuuta 2011

reBale esittäytyy

Hei, olen vaille kolkytvuotias kotiäiti, joka osallistuu lankahamstereihin toista kertaa (edellisen kerran vuonna 2007). En ehtinyt kaikkia lankojani punnita (enkä edes löydä kaikkia lankoja varastosta), mutta pyöreästi sanoisin että 20 kiloa. Tosin olin ymmärtävinäni säännöistä, että keskeneräisiä töitä ei ole punnittu lankavaraston painoon, mutta minulla ne ovat siellä ja vasta valmistuessaan vähentävät varaston painoa. Helmikuun ensimmäisen viikon olen reissussa, joten kuvia valmistuneista töistä ei tule, mutta voin kertoa, että langankulutus on alkanut hyvin kestovaippojen imuja neuloen n. 100g/vrk tahtia.
Tavoitteena on vähentää lankavarastoa 10%. Taktiikkana on neuloa kaikki paksut ja painavat langat pois (vähän virkatakin). Jos kerkeän, voisin myös päätellä ikuisuusprojekteja ja anoa noita lisägrammoja. Esim yksi villapusero on ollut keskeneräisenä 10 vuotta.
Ai niin, langanostokiusaus iski jo toisena päivänä, kun silkkivillaa olisi ollut 2,90e/kerä ja langan tuotanto ollaan lopettamassa, ettei niitä enää myöhemmin saa, mutta vastustin kiusausta urhoollisesti (hetken mielessä kävi vilunkipeli eli yllyttää äiti ostamaan lankaa, mutta sitten tulin järkiini). Pitkän tähtäimen tavoitteeni nimittäin on, että lankavarasto pienenee 5kg:n ja sisältö muuttuu vain luonnonkuituja sisältäväksi.
Hyviä langankulutushetkiä kaikille!

Ei kommentteja: