keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Peitto vauvalle

Pakko tulla heti raportoimaan, kun sain peiton valmiiksi. Jos en olisi mennyt illaksi kouluun, nii olisin saanut päättelyt tehtyä aikaisemmin :D Mutta niin, Novitasta löytyi ohje. Lankana Puro. Vauva saa sen päällä sitten kölliä mummuloissa, ja vaunuissa keväämmällä hyvä peitto. Tosin, sais luvan syntyäkin ensiksi. Lankaa kului 375g. Ilmoitanko nyt sitten, että tämä on yksi työ, kun noita ruutuja on 16, ja ne on yksitellen tehty, vaikka silmukat olenkin poiminut edellisestä ruudusta, vai onko peitto yksi työ? No, eipä sillä väliä, peitosta pidän kovin :) 

Sitten jatkamaan sitä kakkosen hamosta, ja ystäväkin pyysi sukkia, joten lienee parasta tehdä nekin nopeasti, jos pakkaset vielä jatkuvat...

1 kommentti:

Kristel kirjoitti...

Sanoisin, että kun on tällainen peitto jossa silmukat poimitaan aina seuraavasta ja neulotaan, niin silloinhan se työ on kokonaisuus eli yksi työ. Sitten jos on palasina virkattu tai neulottu peitto niin sen voi ilmoittaa tilkkuina tai kokonaisena peittona, jossain toisessa alablogissa oli juuri peitto josta oli ilmoitettu vain osa tilkuista ja laskettu niiden paino, koska osa oli neulottu ennen hamsterikuuta.

Tosi nätti peitto, kelpaa vauvan kölliä! :)