tiistai 8. helmikuuta 2011

Langennut nolo hamsteri

Minä en tänä vuonna sitten pystynyt olemaan hyvä hamsteri muuten kuin tässä ikävimmässä rehellisyydessä raportoinnin suhteen. Mä lankesin Wollmeise Flaschenpost -pitsiin, joka mun eteeni tyrkättiin. Ihan konkreettisesti siis. Eli en väijynyt perjantaipäivitystä ja Handunkin päivityksen ohitin suvereenisti.

Olen pahoillani teidän muiden puolesta, kun ei minusta ollut ryhmälle apuja :(

Valitettavasti minusta ei kyllä olisi ollut muutenkaan neulomaan, kun kädet ovat niveltulehduksen kaltaisessa tilassa ja jopa kynän käsitteleminen on kipuista. Huono, huono kuukausi. Vähän yritän neuloa omaksi mielihyväksi, mutta pari riviä sukkaa illassa on tällä hetkellä mahdollisuuksien rajoissa.

Yksi ilonaiheeni tälle kuulle on viime perjantaina kotiutunut ihanainen rukkini Majacraft Suzie Pro Alpaca punaisella pyörällä. Olen ihastunut. Sääli vaan, että kädet eivät salli kovin runsasta kehräämistäkään.

Tsemppiä kaikille jatkossa. Seuraan täällä taustalla tekemisiänne.

4 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Käy toki kertomassa jos tuotoksia syntyy, vaikkei ne kassaa kerrytäkkään <3.
Ja ihana rukki!

Kati kirjoitti...

Parantelehan kätesi neulomiskuntoon, tiedän kokemuksesta miltä tuntuu kun tekisi mieli neuloa, mutta kädet aivät suostu :( Luksukseen lankeeminen ei ole ollenkaan niin paha kuin johonkin tavis sukkalankaan :)

Kristel kirjoitti...

Oivoi! Paranemisia käsille. Wollmeiseen lankeaminen on kyllä hyvin ymmärrettävää. :D Ensi vuonna sitten uudestaan? ;)

ritvis kirjoitti...

Pullopostipitsi on kyllä ihana lanka eli lankeaminen on kyllä ymmärrettävää. Toivottavasti kätesi paranee pian <3. Hyvää ystävänpäivää!