torstai 6. maaliskuuta 2008

Ne(u)losten pudotuspeli ???

Matami tuolla kommenteissa laittoi, että kai Ne(u)loset vois oman pudotuspelin pitää, vaikka pääemo ei sellaiseen tällä kertaa lähdekään. Mitä mieltä muut ovat? Onko kaikki jo käyneet lankakaupoilla? Emoksi en itse vieläkään kykene ryhtymään, mutta onko joku vapaaehtoinen..?

Ajatuksia?

11 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Kah, mulla oli jääny koko kommentti huomiotta, anteeksi! Minä en oo käyny lankaostoksilla vielä ja voin kyllä emoillakin.

Gehenna kirjoitti...

Mä olisin kiinnostunut pudotuspelistä, emoilemaan en mitenkään ehdi, hyvä kun ehdin mitään ees neuloakaan :D

M kirjoitti...

Tuli ostettua lankaa... Tsemppiä pudotuspeliin ketkä siihen lähtevät :)

Katinka kirjoitti...

Minä ajattelin joka tapauksessa jatkaa lankaostoslakkoa ja yrittää vaillentaa varastoja. Jos pudotuspeli järjestetään, olen ilman muuta mukana!

Mohariina kirjoitti...

Lankaa on jo ostettu, en ole enää mukana pudotuspeleissä. Mutta jos ensi vuonna Lankahamsterit-tempaus järjestetään, olen mukana. Toivottavasti olen siihen mennessä saanut lankavarastoa pienemmäksi kuin se on tällä hetkellä.

Raijis kirjoitti...

Mäkin voisin kyllä periaatteessa jatkaa pudotuspelissä, vaikka hiukan tekeekin mieli jotain puuvillalankoja, mutta ainakaan tähän mennessä ei ole vielä ollut edes kiusausta... On tuota vanhaa varastoa sen verran...

Tiina kirjoitti...

Lankakauppaan aion suunnata, kunhan toivun synnytyksestä hieman paremmin. Ei muuten tullut vauvasta ihan hamsteria, vaikka lahjakkaasti supisteli helmikuun puolella. Syntyi lopulta la-iltana 1.3.

Katinka kirjoitti...

Onnea, tiinav! Huomaavainen vauva sinulla, kun odotti hamsterikuukauden päättymistä ennen kuin hätyytti sinut sairaalaan...

Hapero kirjoitti...

Vähän hiljaiselta vaikuttaa... Palataanko asiaan ensi vuonna?

Raijis kirjoitti...

jep, mäkin ostin tänään lankaa ;)
Ens vuoteen siis!

Anonyymi kirjoitti...

mää ostin eilehen ekat langat sitten!