torstai 29. tammikuuta 2009

Uusi vuosi, vanhat kujeet

Tervehdys ja tervetuloa kaikille neloshamstereille! Vai jatketaanko viimevuotisella linjalla ja ollaankin ne(u)loshamstereita? Minua ainakin houkuttaa tuo nimi. Tänä vuonna onkin jo hamsteroinnin viisivuotisjuhla.

Mie olen tämän vuoden ne(u)loshamstereiden emäntä, Tikrun mami, ensimmäistä kertaa mukana näissä kuvioissa. Kovin suurta määrää en itse lupaa neuloa, mutta on tuolla suunnitelmia ja lankoja odottamassa kuun vaihdetta enemmän kuin aikaa on, katsotaan mitä ehdin saada aikaiseksi.

Vuosi on uusi, mutta vanhat kujeet, eli koitetaan pidättäytyä noista lankaostoksista, joka on ainakin allekirjoittaneelle se vaikein osuus ;-), ja neuloa kovasti vanhaa varastoa pois. Tänä vuonna saa myös virkata varastoja vähemmäksi. Tarkempia sääntöjä voi käydä tutkimassa pääblogista

Olisiko joku niin näppärä, että saisi meille ne(u)loslaisille uuden napin tälle vuodelle? Tämä emäntä ei ole oikein haka noissa. Itse tässä viikonlopun aikana koitan alkaa pikkuhiljaa virittelemään noita sivupalkkeja ajantasalle.

1 kommentti:

MariL kirjoitti...

Heissan! Pistätkö tämän Blogilistallekin? :)