sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Moi!


Ensikertalainen tohveli tervehtii kaikkia kilpasiskojaan! Iältäni olen 30 ja risat takaisin opiskeluiden pariin siirtynyt tulevaisuuden kirjastotäti. Opiskelen sen mitä neulonnalta jää aikaa. Kannustusjoukoissa häärää kissa ja isäntä ja residenssi sijaitsee Lounaisrannikolla. Kielopiha on harvakseltaan päivittyvä blogini ja Ravelryssa suhaan myös nimellä tohveli.

Tänään päivitetty taulukko lankavarastostani näyttää 23,730 kiloa. Ihan siedettävän kokoinen varasto vielä, mutta olen sattumoisin kerännyt vähän muutakin sinne työhuoneeseen, minne ei kyllä enää mahdu työskentelemään. Tilkkutyökankaita on ainakin saman verran, ellei jopa enemmän. Eilen selätin viimeisenkin neuleUFOni, johon tartuin hamsterointia odotellessani. Muuten olen valmistautunut henkisesti sekä mallitilkkuja neulomalla:



Tarkoituksenani on opetella neulomaan varastojen kätköihin hautautuneista langoista valmista. En tule pärjäämään neulotuissa grammoissa, enkä ole niitä kaikkein paksuimpia lankoja esille rahdannut. Itseäni lähden siis ylittämään (ja yllyttämään) ja sitä hyvää suoritusta tavoittelen :)

Ensimmäiset silmukat loin tänään klo 00.00 katsellessani Pitkät jäähyväiset -elokuvaa, joten startattu ollaan!

Ei kommentteja: