perjantai 1. helmikuuta 2008

Sarda esittäytyy

Ja esittelyä pukkaa täältäkin :) Olen 26v yh-äiti ja minulla on 1,5v tytär. Mummuni aikoinaan opetti minulle kutomisen jalon taidon ja niitä olen noudattanut tunnollisesti tähän päivään asti. Villeimpinä aikoinia puikot ja langat seisoivat kaapissa mutta kun aloin odottamaan tytärtäni niin alkoivat puikot sauhuta... eikä innostukselle näy loppua. La lankavarastokin vaan kasvaa enemmän kuin ehdin tekemään... nyt siis tää paussi tekee hyvää ostamisessa. Boikotoin käsitöitä niin paljon tässä pari päivää että kun kello pärähti minuutin yli 12 yöllä, aloin tekemään sukkaa ja juuri äsken sain sen valmiiksi :D Sukan toisen parin tein jo viikko sitten mutta tämä toinen vissiin lasketaan oikeaksi hamsterityöksi? :) Aloitin tässä myös varrasvirkkausta... aloitin sitä jo aikaisemmin eri langalla mutta... purin sen. Nyt kokeillaan uudella innolla... aloitin myös pitkästä aikaa ikuisuusprojektin... tyttärelleni villahaalarin merinovillasta. Sopivaa ohjetta on löytänyt joten yritän tehdä sitä omin neuvoin...

Tämähän meni nyt ihan käsitöistä puhumiseksi mutta... tärkeimmät itsestäni kyllä jo kerroin :D Olen Sarda ja käsityöaddikti... moi kaikille :)

2 kommenttia:

Kristel kirjoitti...

Valitettavasti sukat ja lapaset lasketaan pareina. :) Koko pari pitää siis tehdä hamsterikuun aikana. Tosin jos kyseessä oli ikuisuusprojektin viimeistely, esim. pari sukalle joka on ollut pitkään paitsiossa, voi siitä saada bonusgrammoja.

Sarda kirjoitti...

homma ok, nää sukat ei ollut ikuisuusprojekti mutta näyttääpä tässä puikot sauhuavan niin hyvää vauhtia että pitäisi ensimmäisen vikkon aikana ainakin saada tumppupari valmiiksi :)