torstai 8. helmikuuta 2007

Ensimmäiset grammamäärät sivupalkissa ja muuta asiaa

Ensimmäiset grammamäärät laskettu ja ne on merkitty sivupalkkiin. Kristel kirjoittaa pääblogiin torstaina kirjoituksen kokonaistilanteesta.

MUUTOKSIA!!!! Jatkossa toimitaan seuraavasti: Kategoriaan eli Labelsiin kirjoitetaan työn valmistuttua esim. akka valmis, ja jos on muuta asiaa samassa blogauksessa niin pilkun jälkeen sitä kuvaava sana esim. väliaikatietoa.

Jos koet että jotain kirjoitustasi kuvaisi jokin sana, laita se sille kuuluvaan paikkaan vaikka jälkikäteenkin. Esim. lankavarastoja koskevat tiedot.

Tuo nimimerkki valmis- merkintä nopeuttaa huomattavasti työmäärää etsiessäni teidän tekemiä töitä. Ja on nyt myös tarpeeksi yksinkertainen sana. Jatkossa en muulla tavalla merkittyjä valmistuneita töitä laske mukaan, joten olkaa tarkkoina. Olen pahoillani että teen tässä muutoksen, löysin toisesta blogista vain tämän tavan toimia ja tajusin kuinka paljon se helpottaa työskentelyäni.

Jos tästä laskennasta jäi jotain pois, niin kerro siitä. Yritin olla tarkkana. JA HUOM! En aio etsiä kenenkään omasta blogista tietoja, ne on oltava tässä blogissa.

Olisi erittäin suotavaa, että tänne laitettaisiin kuvia valmistuneista töistä, vaikka vaiheessa olevista kesken eräisistäkin. Ohje ON täällä.Näin saataisiin blogiin elämää ja mielenkiintoa. Niin monet ovat sanoneet, ettei blogi missä ei ole kuvia kiinnosta. Olisi niin kiva tehdä tästä yhdessä mahdollissimman kiva paikka :)

Muutin kategorioita jo kirjoitettuihin teksteihin. Tiedän että kategorioita on paljon, mutta toivon että kukin löytää halutessaan tietyn ihmisen kirjoittamat tekstit vaivatta.

Ei kommentteja: