keskiviikko 7. helmikuuta 2007

Sairastuvalta päivää!

Kolmatta päivää kuume huitelee 39 asteessa. Siinä sivussa yritän huolehtia vuoronperään sairastavista lapsista, joista siis toinen on vuorollaan terve ja hyppii seinille tylsistyessään...

Slipoverin hartiasaumat odottavat yhä hetkeä, jolloin olen edes vähän skarpimpi. Pojan sukka odottaa yhä pariaan.

Jotain on sentään valmistunutkin. Miehelle Tychus mustasta, valkoisesta ja ruskeasta Ainosta. Painoa tuli ehkä suunnilleen 100 grammaa, tosin vaakani on ihan syvältä. Käytin vitosen puikkoja, jotta saisin piposta tiiviin, ja kuulemma se on oikeinkin lämmin jopa näillä pakkasilla. Tosin miehen ulkoilut on lähinnä olleet parkkipaikan ja kodin/työpaikan välillä. Silmukkamäärät olivat samat kuin ohjeessa.

Ihastuin näppärään ja hyvin istuvaan malliin, ja tein pojalle kevätpipon. Nelosen puikot, yhteensä 80 grammaa sinistä ja beige-valkokirjavaa Samosta, edelleen sama silmukkamäärä ja koko tuli just passeli pienikokoiselle 5-vuotiaalleni.

Äidin kameralle tein suojapussin hahtuvasta. Käytin valkoista ja vihreä-violettia liukuvärjättyä yhden säikeen kumpaakin. Langat olivat todellisia jämiä, lyhimmät pätkät taisivat olla kymmensenttisiä. Nakkasin pussukan ensin 40-asteiseen pesuun ja sitten vielä 60-asteiseen, ja siitä tuli juuri sopivan kokoinen. Painoa on 40 grammaa, mutta voidaanko tätä laskea vielä tähän viikkoraporttiin, kun nappi puuttuu?

Menen jatkamaan sairastamista. Kuvia tulee blogiini joskus, kun hieman toivun.

1 kommentti:

akka kirjoitti...

laskettu saldoon