torstai 1. helmikuuta 2007

Plussaa ja miinusta

Vau, täällähän on ulkoasu muuttunut vallan upeaksi! Hienoa!

Olipa hassua se, että kun pari iltaa piti muka olla aloittamatta uutta työtä (vaikka jo aloitinkin, mutta 50 g alpakkaa nyt ei olisi muutenkaan kauheasti lankapinoa kuluttanut :) niin nyt neulominen maistuu erityisen makealta! Aloitin tuossa töistä tullessa uuden fifin, tällä kertaa muistaakseni Nallesta (vyöte kateissa ja sekoitan aina Nallen ja seiskaveikan). Etenee ihan mukavasti ja lankaa kuluu... :)

Tosin lankakasa kasvoikin, sillä hain paketista Novitan alelankapaketin. Mutta senhän toki tilasin viime sunnuntaina, niin ettei se tiputa minua pelistä pois. Osoittaapa vain jälleen, että hamsterikuu on tarpeeseen. Edelleenkään en aio punnita muuta kuin kulutetun langan, varaston punnitsemiseen tarvittaisiin sellainen iso tavaravaaka joka isällä on puarin nurkas ja jossa käytetään eripainoisia punnuksia vastapainona...

Lohdullista oli täällä lukea, että muillakin oli ongelmia Bloggeriin kirjautumisen kanssa. Minun käsityöblogini on täällä Bloggerissa ja joudun taistelemaan sisäänkirjautumisen kanssa joka kerta kun olen jostakin syystä joutunut kirjautumaan ulos. Yksi syy siihen miksi mulla on kone yleensä aina päällä! :)

J.K. Kiva tavata tuttuja - hei Matami ja tervetuloa porukkaan!

Ei kommentteja: