torstai 1. helmikuuta 2007

esittely!

Ei pirhana soikohon voi olla vaikiaa! mää en tahtonu päästä tämän plokkerin kas sopimuksehen millään lailla (onneksi aikoonani valittin vuaratuksen, varmahan sen takia justihin kun siin oli suameksi kaikki ohojehet, sen takia mää en tämän kans oo oikehen sinut, ekkuu kun en luettuna ymmärrä(lukihärö taustalla))! saa ny nähärä notta pääsenkö seuraavallakaan kerralla, mutta onpahan esittely tehty!
No niin moon siis matami syntyny vuanna 74 ja murtehesta voitta arvata notta mistä moon kotoosin... mää asustelen maalla kaharen kollin kans, siis ukko ja kissi.... penskoja on vaihtelevasti, riippuu mihinä on töis, mutta suurinpiirtehin voi sanoo notta 3-270....
Hamsterikuun tavoote on eres kilo kuluttaa lankaa tällä hetkellä lankavaraston paino on 9 kg ja 452 rammaa! jos siitä kilon sais pois tai vaikka toista... ja sitten on yksi pampula langasta viimmevuanna alootettu tyä eräänlaanen ikuusuusprojekti, se pitääs saara valamihiksi! laitan siitä ny kohta, varmahan huamenna, kuvan... siitä pitääs tulla mulle uus tyynynpäällinen... ja sitten olis niitä jussilapaasia!
plokini osoote siis on http://matami74.vuodatus.net visiteerakkaa siällä....

1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

Hei Matami!
Koeta kestää, ei Blogger aina tottele minuakaan.Kuvia en uskalla tänne laittaa...ihan vaan siksi, että omat blogini eivät tahdo totella niiden suhteen eivät sitten alkuunkaan, ja tässä blogissa on sentään ihmisiä monin verroin enemmän. Jospa tietäisit, miten monesti olen ollut harmissani Bloggerin takia...mutta kun ottaa rajoitukset huomioon, kaikki menee hyvin.