torstai 8. helmikuuta 2007

Ei vielä mitään valmista

Kylläpä kaikki ovat olleet ehtiviä, valmiita töitä kaikilla.. Itse en ole vielä mitään saanut valmiiksi, johtuisiko siitä että keskeneräisiä töitä on useita, kun en osannut päättää mitä tekisin ensin. Teen sitten kaikkia vuoronperää, josko niistä edes muutama valmistuisi hamsterikuukauden aikana. Kesken ovat siis pitkä villatakki HipHopista, sukat Seiskaveikasta, kämmekkäät Novitan vanhasta alpakasta ja poncho Isoveljestä. Ja suunnitelmia on vielä vaikka kuinka, mitenkähän helmikuu riittää...

3 kommenttia:

Hapero kirjoitti...

Mä olen aloittanut kahta työtä, eikä vielä mitään valmista. Neuletakki isoveljestä ja (vieras)villasukat 7veljeksestä. Toista teen työmatkalla (hmm... sukkia, tietty, ku ne on helpompi kantaa mukana) ja toista telkkua kattoessa, mitä en oo ehtiny tehdä pariin päivään ollenkaan kyläilyiden ym. takia.

Vetoketju tarttis muuten muistaa ostaa... Muistaiskohan?

Kristel kirjoitti...

Ylidiktaattorin perusongelma neuleissa on, oli hamsterikuukausi eli ei, että loistavia ideoita on enemmän kuin ehtii millään toteuttaa. :) Pitäisi selvästi olla pari apuneulojaa jotka vain toteuttaisivat kaikkia näitä visioita!

akka kirjoitti...

Mulla taas on vaikeuksia keskittyä ja oon huomannut että kun tekee muutamaa eri työtä, saa paremmin aikaiseksi: voi vaihtaa työn kun alkaa keskityskyky herpaantua.