maanantai 31. tammikuuta 2011

Anni esittäytyy

Terve! Olen 26-vuotias opettaja Helsingistä, ja nyt monettakohan kertaa mukana Lankahamstereissa. Olen neulonut aktiivisesti vuodesta 2004 lähtien, ja viime vuosina on lankavarasto kasvanut tuhottomasti. Olenkin päättänyt olla tämän vuoden ostamatta lankaa ollenkaan (vaikka ratkesin pariin ostokseen tässä kuussa), joten Lankahamsteritempaus sopii tähän hyvin. :)

Laitoin jo neulekoriini valmiiksi neljä projektia, jotka ajattelin neuloa helmikuussa: kaulahuivi ja kämmekkäät itselle, hattu kaverille ja kauluri kälylle. Jos jo nämä projektit saan valmiiksi olen tosi iloinen, tiedän olevani niin hidas neuloja etten edes kuvittele kisaavani eniten neulovan palkinnosta.

Blogini löytyy osoitteesta http://vihervilla.blogspot.com, mutta sitä en ole pitkään aikaan jaksanut päivittää... Enemmän juttua löytyy Ravelrystä, jossa olen nimimerkillä Vihervilla.

Huomenna saa jo aloittaa! :)

1 kommentti:

Agatha kirjoitti...

Taitaa olla itsensä voittamisen kisa kaikkein vaikein. Meillä nuoriso totesi pari viikkoa sitten "lankalakostani", että kannattaisi varmaan lopettaa lakko, jos joka päivä tarttuu matkaan enemmän lankoja kuin ilman lakkoja :D