lauantai 27. helmikuuta 2010

Hei!

Aloitin verkkaisen blogin pitämiseen uudelleen helmikuussa (Hunajakakku)ja innostuin mukaan myös lankahamstereihin. Suunnitelmana on neuloa jämä- ja/tai muihin projekteihin sopimattomista langoista sohvalle isohko peitto, johon arvelisin uppoavan lankaa aika mukavasti. Tuota peittoa olisi tänä talvena tarvinnut useammankin kerran, sillä maalämmöllä lämpiävässä rossipohjalattiaisessa talossamme on ollut aina välillä ja välillä ihan yhtämittaa melkoisen viileää.. Mutta parempi myöhään jne. Lankaa minulla ei varmaan hurjimpiin hamstereihin verrattuna ole paljon, mutta omasta mielestäni kyllä, varsinkin kun pidän "vähemmän on enemmän" ajattelusta. Enkä silti haluaisi heittää mitään pois.

Projektin alkua hidastanee se, että olemme maanantaina lähdössä viikoksi matkalle, enkä uskalla edes yrittää puikkoja ja lankoja Ryan Airin lennolle. Viimeksi lensi roskikseen mm. pojan piilolinssinesteet, vaikka olin mitannut sitä tasan sallitun 100 ml, mutta kun pullo oli 150ml, ja sillä kertaa pakkauskoko ratkaisi. Puikoilla ihan varmasti olisin kaappaamassa konetta. Mutta päädyin siihen, että otan mukaan muovisen virkkuukoukun ja muutaman kerän puuvillalankaa ja istuskelen sitten siellä apartementon verannalla aitoa hippiliiviä koukutellen ja merta nirvanassa tuijottellen.

Käsityöharrastuksestani vielä sen verran, että teen kaikenlaista laidasta laitaan. Ompelen, neulon, virkkaan, myös maalaan, tapetoin yms. Erittäin mielelläni käytän ekologisia tai kierrätysmateriaaleja. Intoa hillitsee nivelpsoriaasi, joka on aika ajoin melkoisen inha seuralainen, mutta viime aikoina kädet ovat olleet kohtalaisen mukavassa kunnossa. Blogin pitäjänä olen hieman heikkoa tasoa, sillä unohdan usein kuvata tuotoksiani, kun jo kiidän viemään tai lähettämään niitä tyttärilleni, pojilleni, vävylleni, miniälleni, ystävilleni.. Ja sitten en viitsi tehdä postausta, jossa kerron ilman kuvaa mitä tulin viimeksi tehneeksi. No, ihan viimeksi olen neulonut haalari ja nuttu setin työkaverin vauvalle, koko noin 1v. Enkä muistanut kuvata, mutta työkaveri lupasi lähettää kuvan.

Oikein hyvää hamsterikuuta kaikille osallistujille :)

Kirpe

2 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Pistätkö blogisi osoitteen vaikka tähän kommentteihin, niin saan sen lisättyä listalle:)

Kirpe kirjoitti...

Yritin jo reissulta lähettää tuon blogini osoitteen, mutta ehkäpä langattomassa yhteydessä oli jotakin häikkää, kun se ei ilmeisesti ollut tullut perille. Mutta osoite on siis tässä:


http://hunajakakku.blogspot.com/