sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Viime hetkellä valmistuneita

Raportointi on jäänyt, kun ei ole ollut mitään valmista. Paljon on kyllä tullut neulottua, viimeistely jäi vaan viime hetkille. Sain kuitenkin itseäni niskasta kiinni ja neuloin perjantaina popparipaitaan kaula-aukon reunuksen valmiiksi ja päättelin langanpätkät. Lanka on Teeteen Poppari ja sitä kului noin 450g (luulin että käytin kaikki 500g, mutta käsityökorin pohjalta löytyi vielä yksi kerä). Ohje ihan omasta päästä.
Sukat 7 veljeksestä, koko miehen. Lankaa kului koko kerä, arviolta 150g. Lanka oli alunperin valkoista, itse värjätty karamelliväreillä.Nämä hihattimet itseasiassa valmistuivat jo kauan sitten, mutta enpä ole saanut raportoitua. Lankana Mirasolin Miski ja näitä on tarkoitus käyttää Shawl collar vestin kanssa tai erikseen. Lankaa kului n. 150g.
Viimeisenä työnä valmistui eilen poninhäntäpipo (Hannah, ohje Ravelrystä). Lanka on Titityyn ensimmäinen lankaklubilanka, en edes enää muista mitä (merinoa ja alpakkaa). Ihanan pehmeää, ihana väri ja hauska malli, tykkään. Lankaa kului melkein koko kerä, arviolta n. 80 g.
Yhteensä lankaa tuli kulutettua tässä raportissa 830g ja aikaisemmat 400g = 1230 g. Sain kulutettua yli kilon, jota pidin realistisena tavoitteena. En päässyt 50g päiväkulutukseen, mutta siitä jäi puuttumaan vain 170g eli vähän yli 3 päivää. Kuitenkin kuukaudessa oli monia päiviä, jolloin en ehtinyt neuloa ollenkaan. Ihan hyvin siis meni.

Ei kommentteja: