perjantai 2. maaliskuuta 2007

Vaan kuinkas sitten kävikään...

Hamsterikuun loppuun koitin vielä rutistaa kärjestä aloitetut villasukat, mutta puikoille jäivät - keskeneräisinä odottelevat jatkamistaan. No, neulominen jatkuu hamsterikuun jälkeenkin :)

Kovasti, kovasti ajattelin jatkaa hamsterointia vielä kevättä odotellessa, mutta kohtalokseni koitui - ne Prisman langat. Lähdin ruokaostoksille ajatellen niiden Osta pois -markkinoiden loppuneen lauantaihin, vaan siellähän ne tikkataulut olla möllöttivät - ja ne langat. 3 euron laari oli melko tyhjä jo, mutta Foxeja löytyi vielä... Ja kun Ketut saivat repsahduksen aikaiseksi siirtymällä kärryihini (ihan itse, juu juu), niin ajattelin repsahtaa sitten kunnolla: 2 kerää Foxia, 4 kerää harmaata Ainoa, 5 kerää Oliviaa (se bambulanka) + nro 9 puikot Foxeja varten. Käsityömässäilyn täydensi aamulla (aiemmin, eri reissulla siis) ostettu Moda - kun puoleen hintaan sai.

Siirryn taka-alalle tekemään katumusharjoituksia ja toivotan kaikille pudotuspeleihin lähteneille onnea matkaan. Ja kaikille kanssahamstereille ruusuja, hauska kuukausi tämä oli!

Ei kommentteja: